En sen høstkveld i en garage møtes en haug med ekte mannfolk for å skaffe mat til familiene sine...
15 ville lam ligger på gulvet klar til å parteres, de har ikke en sjans.
Knivene slipes å opprasjonsbordet gjøres klart. Etter endt partering og pakking fyres grillen opp og
smaksprøver på årets lam stekes og kryddres med hvitløk og nydelig olivenolje,( som sagnet sier er stampet av 100 jomfruer, reist over de 7 hav, og vært på de høyste fjell, for å få den nydelige aromaen) vet ikke om det er helt sant, men smakte gjorde det ivertfall.
Mange av deltagerne er fra gruppa Groms Plass så gitaren, saga,flaska skaper nydelige balader gjennom resten av kvelden. Takker for at jeg fikk komme og oppleve en fantastisk stemmning og nydelig mat.
Trasket fornøyd hjem med en sekk som var 11,2 kilo tyngre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar